nav_left

nav_right

Lidt om os

Langelands Cykelmotion blev stiftet i april 1999.

I opstarten var der kun cykling i klubben, og deraf også navnet. Vi har siden ændret navn så klubben nu hedder Langeland Cykel & Løb. I de første år fungerede klubben faktisk uden klublokaler, hvor vi mødtes ved brugsens parkeringsplads når vi skulle ud og træne.

Men den øgede medlemstilgang gjorde at behovet for at få egne lokaler blev større, og vi fik da også et lille rum på den gamle forbrænding i Rudkøbing. Det fungerede men det var nogle gamle og nedslidte lokaler. Så kom interessen for løb ind i klubben. En del af vores ryttere brugte løb som vintertræning, og det kom så godt op at køre at der rent faktisk blev en løbeafdeling i klubben. Så blev pladsen for trang og vi rykke om i den gamle maskinfabrik midt i byen ved siden af Fakta. Igen nogle nedslidte lokaler men vi fik ekstra plads og tag over hovedet.

Men også her blev mulighederne for begrænset. Ideen omkring spinning var blevet født, og det krævede nogle ordentlige lokaler. Vi flyttede så op i de lokaler vi har i dag, hvor vi nu også har en stor og velfungerende spinning afdeling.

Langeland Cykel & Løb er i dag en af de større foreninger på Langeland med ca. 150 medlemmer, som er fordelt ud over cykling, løb og spinning. Mange af vores medlemmer er faktisk aktive i flere af vores afdelinger og nogle i alle tre.

Ud over de forskellige aktiviteter i hver enkelt afdeling, har vi selvfølgelig også nogle arrangementer på tværs af afdelingerne.